Home » Aanstekers » Benzine Aanstekers

Benzine Aansteker

  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Pagina:
    12
  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Pagina:
    12

Benzine aansteker

De mooiste en grappigste benzine aanstekers koop je ook op vloei.net! 

Aansteker

Natuurlijk bieden we op Vloei.net alle soorten vloei, hulzenstoppers en sigaretten hulzen, maar je hebt natuurlijk niet veel aan je rokertje zonder een aansteker. En dan kun je gaan voor een eenvoudige elektronische aansteker, of voor een echt luxe model. We bieden je hier een breed assortiment aanstekers waar voor elk wat wils voor zit. Het gaat tenslotte om jouw rookgenot - of om dat van iemand waar je een cadeau aan wil doen, want ook voor de roker die alles al heeft wat hij wenst, vind je hier wat je zoekt!

Benzine aanstekers

De meeste benzine aanstekers zijn gebaseerd op het eeuwenoud basismodel. Deze metalen aansteker werkt met een lontje en een vuursteen. Je vult ze door het binnenwerk uit de metalen behuizing te halen. Hierin zit een spons van katoen die je vult met aanstekerbenzine. Als de spons redelijk nat is stop je het binnenwerk terug in de behuizing en: vlammen maar!

Breed assortiment benzine aanstekers

We hebben een brede selectie benzine aanstekers voor je. Met grappige opdruk of juist een heel stoere doodskop. Klassieke, hoogwaardige modellen waarmee je in stijl kunt genieten.

Koop daarom vandaag nog je benzine aansteker bij de compleetste vloei webshop van Nederland, Vloei.net!

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending!

Blijf op de hoogte via sociale media!