Home » Tabak Etuis » DISPLAY EGOIST LARGE TOBACCO POUCH 5 PCS

< Terug naar het overzicht

DISPLAY EGOIST LARGE TOBACCO POUCH 5 PCS

art.nr.: 520403

1acd08e333d82502a6adf3cebba7adbb
  • 1acd08e333d82502a6adf3cebba7adbb

€ 44.99

 
 

Uitgebreide productomschrijving

Egoist

Display met 5 luxe tabak etuis gemaakt van ecologisch leer. Van de 5 kits hebben er 4 een verschillend gekleurd stiksel (oranje, groen, blauw, zwart).
Alle kits hebben automatische / magnetische drukkers en een apart vakje voor je vloeitjes. Deze prachtige tabaksetuis zijn geproduceerd door het Italiaanse topmerk Egoist. Worden geleverd inclusief 5 cadeauverpakkingen. Sla dus ineens je slag voor 5 prachtige cadeaus!

1 kit: 15 x 9 x 2,5 cm.

Egoist

Egoist is onze hofleverancier als het om luxe en klasse moet gaan. Egoist brengt enkel absolute top kwaliteit producten op de markt. Of het nu om sigarenknippers, humidors (sigarendozen), luxe pennen of prachtige luxe aanstekers gaat, Egoist weet ons altijd te verrassen met de mooiste producten.

Verjaardag of vaderdag

Producten van Egoist zijn door hun topklasse kwaliteit en luxe uitstraling uitermate geschikt als cadeau om op een verjaardag of op Vaderdag te schenken. De producten in onze mooie collectie zijn natuurlijk ook minstens zo fijn om aan jezelf cadeau te doen.

Topkwaliteit luxe producten tegen betaalbare prijzen, ook daarvoor kun je terecht in onze online headshop op Grasscompany.com!

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending!

Blijf op de hoogte via sociale media!