Home » Hulzenstopper » ELEMENTS ROLLER 110MM

< Terug naar het overzicht

Elements sigarettenroller 11cm

art.nr.: 520165-1PC

Elements sigarettenroller 11cm
  • Elements sigarettenroller 11cm

€ 2.25

 
 

Uitgebreide productomschrijving

Elements rolling papers and more

Elements, bekend van de rijstevloei, komt met deze elegante en eenvoudige sigarettenroller die robuust en betrouwbaar werkt.

Elements Rolling Gear: All You Need Is Fire!

Elements specialiseert zich in rookproducten waarover grondig is nagedacht. Door mensen die hun hart en zaligheid in pure top vloei wilden steken. Elements is het bekendst als de onbetwistbare topleverancier als het op hoogkwalitatieve rijstpapier vloei aankomt.

De vier elementen

De vier elementen aarde, vuur, water en lucht komen altijd terug in de verpakkingen van Elements. Wij hebben (bijna) alle producten van Elements in ons assortiment.

Wacht dus niet langers en koop deze handige Elements sigarettenroller bij Vloei.net, de ultieme vloei specialist.

Zelf sigaretten maken

Het klinkt tegenwoordig minder en minder vreemd: zelf je eigen sigaretten maken. Waarom zou je immers nog dure sigaretten kopen als je thuis goedkoop sigaretten zelf kunt maken? Met een handige hulzenstopper, een doosje sigarettenhulzen een hulzenstopper en een busje tabak kun je gewoon zelf aan de slag en kun je zo sigaretten maken. Met de meeste van onze hulzenstoppers sta je versteld hoe eenvoudig het werkelijk gaat. En het geld dat je ermee bespaart is natuurlijk ook prettig!

Bespaar op de alsmaar stijgende prijs van sigaretten zonder meteen te hoeven stoppen met roken! Koop nu de voordeligste hulzenstoppers voor je sigaretten hulzen op Vloei.net, de compleetste vloei webshop van Nederland.

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending!

Blijf op de hoogte via sociale media!