Home » Flamez » DISPLAY FLAMEZ KING SIZE REGULAR TWO IN ONE 28PCS

< Terug naar het overzicht

Display Flamez King Size Regular 2-in-1 28 stuks

art.nr.: 514149

Vloei Flamez
  • Vloei Flamez
  • 514149-1PC-Flamez-Kingsize-Regular-two-in-one-1pack

€ 27.50

 
 

Uitgebreide productomschrijving

Flamez is het ultieme topmerk op de markt, dat in 2005 is begonnen met het produceren van hoogwaardige rookaccessoires tegen concurrerende prijzen. Flamez is een van de snelst groeiende merken binnen de totale rokersmarkt.

In ieder pakje van deze Flamez 2-in-1 zitten 33 Vloeitjes en 34 tipjes. Tips en vloei in één pakje! Alles handig bij elkaar zodat je niet meer hoeft te zoeken. Flamez pakt extra uit: waar andere merken 2-in-1 pakjes aanbieden per 24 stuks, zitten onze displays bomvol met wel 28 pakjes 2 in 1 vloei en tips!

Flamez vloei is gemaakt van 100% houtpulp. Vanaf augustus 2014 wordt alle Flamez vloei gemaakt van 100% hout. Voorheen was het een mix van 50% hout en 50% hennep vezel, maar deze nieuwe mix van 100% hout is vele malen beter. De vloei is nu steviger en transparanter dan voorheen. De vloei bevat haar eigen watermerk, wat de vloeitjes nog transparanter maakt. Op de pakjes zit een laagje silicone. Dat ziet er niet alleen gaaf uit, het zorgt ook nog eens voor een waterafstotend effect. Flamez King Size laat zich nog het beste vergelijken met Smoking Blue. Maar laat op het gebied van prijs én kwaliteit deze ver achter zich!

Flamez King Size biedt vier vlammende voordelen:

  • Beste 'looks'
  • Beste brandsnelheid
  • Beste plakrand
  • Beste prijs!

Where there is smoke, there is Flamez! 

Flamez vloei en tips zijn hoogwaardige vloei en tips en je koopt ze nu extra voordelig online op vloei.net!

www.flamez.eu

Let op: Bent u eigenaar van een winkel of heeft u een groothandel en wilt u dit product aanbieden? Kijk dan op onze website TGC Trading.com voor aantrekkelijke aanbiedingen!

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending!

Blijf op de hoogte via sociale media!