Home » Sigaretten Hulzen

Sigaretten Hulzen

  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Pagina:
    1
  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Pagina:
    1

Sigaretten hulzen

Wil je zelf sigaretten maken? Naast een uitgebreide collectie hulzenstoppers bieden we ook uiteraard een breed assortiment aan sigaretten hulzen.

Zelf sigaretten maken

Natuurlijk kun je er voor kiezen om shag te roken en alles zelf te rollen, gewoon met een vloeitje. Maar als je liever een filter sigaret rookt, ben je niet automatisch veroordeeld tot de hoge accijnzen die de overheid maar wat graag op alle sigaretten loslaat. Je kunt eenvoudig met wat tabak, een hulzenstopper en een doos vol hulzen zelf thuis je eigen sigaretten maken. Als je er wat handigheid in hebt, zul je versteld staan hoeveel goedkoper je uit bent terwijl het je maar een beperkte hoeveelheid tijd en moeite kost.

Sigaretten hulzen

Maar je gaat natuurlijk niet moeilijk doen met vloeipapier en sigarettenfilters. De huls kant en klaar kopen is en blijft toch de minst tijdrovende manier. Daarom bieden wij hier sigaretten hulzen tegen discountprijzen, in handige display dozen. Kijk dus meteen even in ons sigaretten hulzen assortiment en bestel vandaag nog je sigaretten hulzen. Let op: voor 15u besteld en betaald = volgende werkdag in huis!!!

Dus waarom zou je nog dure sigaretten kopen als je thuis goedkoop sigaretten zelf kunt maken? Bespaar op de alsmaar stijgende sigaretten prijzen en koop nu je sigaretten hulzen bij vloei.net!

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending!

Blijf op de hoogte via sociale media!